banner113

Alanya da kadın cinayeti!

banner106

Alanya'da hakkında ‘uzaklaştırma’ kararı bulunan 15 yıllık evli Hilmi Yılmaz, babasının evinde kalan eşi Gülseren Yılmaz’ı dışarıyı çıkararak 14 yerinden bıçakladı. Ağır yaralan 2 çocuk annesi kadın hastanede hayatını kaybetti. 

Alanya da kadın cinayeti!
27 Eylül 2019 Cuma 02:24

banner108
banner238

Dün saat 11.30 sıralarında Kestel Mahallesi’nde bulunan müstakil evde meydana gelen olayda hakkında uzaklaştırma kararı bulunan 43 yaşındaki Hilmi Yılmaz, baba evine dönen eşi 32 yaşındaki Gülseren Yılmaz’ın, yanına geldi. Evde yalnız olan eşi Gülseren Yılmaz kapıyı açmaması üzerine Hilmi Yılmaz, kapıda bulunan camı kırarak içeri girdi. Bir süre tartıştıktan sonra eşini evin bahçesine çıkaran Hilmi Yılmaz burada Gülseren Yılmaz’ı vücudunun 14 farklı yerinden bıçakladı. Eşi kanlar içinde yere yığılırken olay Hilmi Yılmaz ise olay yerinden hızla uzaklaştı. Çığlık seslerine gelen çevredekiler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı Gülseren Yılmaz’ı ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Yoğun bakım ünitesine alınan talihsiz kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
TESLİM OLDU
Olaydan bir süre sonra cani koca Hilmi Yılmaz, jandarma karakoluna giderek teslim oldu. Hilmi Yılmaz’ın kayınpederini arayarak kızını öldürdüğünü itiraf ettiğini ve karakol teslim olmaya geldiğini söylediği belirtildi.  Gülseren Yılmaz’ın cansız bedeni ise savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yaklaşık 15 yıllık evli, 12 yaşında kızı ve 6 yaşındaki oğlu olan 2 çocuk annesi Gülseren Yılmaz,  bugün Kestel Hanönü Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi. 
“CANIMIZI KAYBETTİK”
Evinin önünde kurulan taziye çadırında baş sağlığı dileklerini kabul eden Gülseren Yılmaz’ın babası Ali Bayrak, "Bir ay önce tartışmışlardı. Önemli bir şey yoktu, gelip gidiyorlardı. Sonra sinsice gelmiş kapıyı kırmış, çocuğu bıçaklamış, öldürmüş. Öldürmeye teşebbüs etmiş. Beni de aradı kızını öldürdüm. Teslim olmaya gidiyorum. Adama bir şeyimiz de olmadı. İçimizi yaktı. Evde sadece kızım vardı. Ben yatarken gördüm. Ambulans alıp hastaneye götürdü. Evladımız kaybettik. Pırıl pırıl canımızı kaybettik. Onun hakkında gerekenin yapılacağına inanıyorum" dedi.
“BOĞAZINI KESMEYE ÇALIŞMIŞ”
Gülseren Yılmaz’ın kuzeni Fikret Türkoğlu ise halasının kızı olan Gülseren Yılmaz’ın kocası tarafından öldürüldüğünü ve içlerinin yandığını söyledi. Türkoğlu, “Halamın kızı Gülseren, bugün kocası tarafından öldürüldü. Olayın başlangıcı şöyleydi, Gülseren kocasından 4 ay önce ayrılmak istedi. Ayrılmasının sebebi eve bakmaması daha sonra dakendisine bıçaklamaya çalışmasından dolayıydı. Uzaklaştırma kararı aldırdı ve annesinin evine taşındı çocukları ile birlikte. Sürekli öldürmekle tehdit ediyordu kuzenimi. Kuzenimde yaşadığı bu durumu polise sürekli bildiriyordu. 
"KAPIYI TAŞLA KIRMIŞ"
Bugün de herkes evden ayrıldıktan sonra kapıyı taşla kırarak eve giriyor, kızı dışarıya sürükleyerek çıkartıyor ve bir tane zeytin ağacının dibine götürerek orada boğazından kesmeye çalışıyor. Elinden kaçarak kurtulan kuzenimin arkasından kovalayarak göğsünü 10 defa bıçak saplıyor. Gülseren'i orada bırakıp kaçıyor koşarak uzaklaşır. Görgü tanıkları bu şekilde anlattı. 
'İNŞALLAH BENİ ÖLDÜRMEZ'
Sürekli tehdit ettiğini biliyoruz. Hatta ablamla iki gün önce konuştuklarında şunu söylemiş, beni sürekli tehdit ediyor, inşallah boşanacağım ve ondan kurtulacağım birkaç ay sonra diyordu. Ama inşallah beni öldürmez demiş. Sürekli beni tehdit ediyor demiş. Ondan önce de zaten tekrardan bize geldiğinde kurtulmak istediğini, kendisini öldürmek istediğini, öldürmekle tehdit ettiğini bize söylemişti. Biz de geri adım atmasını ayrılmasını söyledik. Kendisine böyle bir durumda yaşamasını söylemiştik.
'CANAVARCA HİSLE YAPMIŞ'
Kendisi giderek teslim olmuş. Kesinlikle tasarlayarak, canavarca hisle yapmış. Çünkü bir insanı zeytin ağacının dibine götürüp kesmeye kalkmak, çalışmak bir anda olan bir şey değil. Sürükleyerek götürüyor ve orada kesmeye çalışmış. Bu affedilebilir bir şey değil. En ağır cezayı almasını istiyoruz, bunun için de elimizden geleni yapacağız. Kesinlikle yaptığı yanına kar kalmayacak" 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.