banner113

Alanya'da kurban kesecekler. Bu haberimiz sizin için!

banner106

Alanya Belediyesi’nin Kurban Bayramı’nda 4 ayrı noktada vereceği ücretsiz kurban kesim hizmeti için bu yıl ilk kez "randevu sistemi" devreye giriyor. Randevu süreci ise yarın başlayacak.

Alanya'da kurban kesecekler. Bu haberimiz sizin için!
22 Temmuz 2020 Çarşamba 16:40

banner108
banner238
Alanya Belediyesi’nin Kurban Bayramı dolayısıyla doğuda Mahmutlar, batıda Payallar ve merkezde Eşgilik Düğün Salonu ile Gazipaşa Dolmuş Durağında vereceği ücretsiz kurban kesim hizmeti için son hazırlıklar, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce sürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Erdoğmuş, bu yıl COVID-19 (Yeni Tip Koronavirüs) pandemisi tedbirleri gereğince kesimlerin randevu ile yapılacağını belirtti. Ücretsiz kesim hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, 22-28 Temmuz tarihleri arasında Alanya Belediyesi internet sitesinden randevu oluşturabilecekler.

Pandemi süreci nedeniyle halk sağlığının korunması açısından girişlerde ateş ölçümü yapılacak ve sosyal mesafe kurallarına uyulması ile maske kullanımı zorunlu olacak. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurban vecibelerini yerine getirmeleri hususunda gerekli önlemler ise Alanya Belediyesi tarafından alınacak. Hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın ise randevu gün ve saatinde kesim yerlerine gelmelerini gerekmektedir.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.