banner113

Alanya'da uyuşturucuya karşı mücadele sürüyor!

banner106

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya'da uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinin mücadalesi sürüyor.

Alanya'da uyuşturucuya karşı mücadele sürüyor!
12 Kasım 2020 Perşembe 15:15

banner108
banner238

Çalışmalar kapsamında; M.A. ve C.V. isimli şahısların Alanya'da uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgileri edinilmiş ve bahse konu şahısların Saray Mahallesi Güzelyalı Caddesi üzerinde sabit halde bulunan aracın arka koltuğunda oturdukları ve bir müddet sonra araçtan inen C.V. isimli şahsın karşı kaldırımda bulunan E.B. isimli şahısla buluşarak aralarında bir şeyler alıp verdikleri görüldü. C.V’nin ise tekrar araca bindi. E.B. isimli şahıs aynı cadde üzerinde durdurulduğunda şahıstan 0,12 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi.
KALE ARKASINDA
Araç bir müddet takip edildikten sonra Saray Mahallesi Kale arkası Sokak üzerinde durmuş araçtan M.A. ve C.V. isimli şahısların indiği görülmüş, yapılan kontrollerde M.A. isimli şahıstan 3 parça halinde olmak üzere toplamda 2,66 gram Metamfetamin maddesi, C.V. isimli şahıstan ise 1,13 gram Metamfetamin maddesi ve 1 adet tabanca ve bu tabancaya takılı halde bir adet şarjör ve şarjöre basılı halde üç adet fişek ele geçirilmiştir.
ESRAR MADDESİ
M.A. ve C.V. isimli şahsın uyuşturucu madde verdiği değerlendirilen 07… plaka sayılı araç Güllerpınarı Mahallesi 310. Sokak üzerinde durdurulduğunda araçta bulunan M.B. isimli şahıstan 3,38 gram Metamfetamin maddesi, M.B. isimli şahıstan ise 2 parça halinde olmak üzere toplamda 5,38 gram Esrar maddesi ele geçirilmiştir. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı gereği M.B., E.B. ve M.B. isimli şahıslara Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçundan ikmalen işlem yapılarak serbest bırakılmış, M.A. ve C.V. isimli şahıslara ise Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan işlem yapılmış olup adliye'ye sevk edilecek.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.