banner113

Alanya'daki Utopia World Hotel kapılarını açıyor. İşte tarih!

banner106

Alanya'daki Utopia World Hotel'in Neşet Koçkar'ın sahibi olduğu Anex Tourism'e satılmasıyla ilgili süreç hakkında yeni bir açıklama yapıldı.

Alanya'daki Utopia World Hotel kapılarını açıyor. İşte tarih!
19 Haziran 2020 Cuma 15:20

banner108
banner238

Rekabet Kurumu geçtiğimiz Kasım ayında Utopia World Hotel'in Türk şirketi Anex Tourism Grup'a bağlı Adalı Otelcilik Turizm'e satılmasına onay verilmişti. Otelin satışı için Cumhurbaşkanlığı'nın da onay vermesi gerekiyordu. Ancak aradan 8 ay geçmesine rağmen Cumhurbaşkanlığı'ndan onay çıkmadı.

' Utopia World Hotel için Cumhurbaşkanlığı onay süreci devam ediyor, otel 8 Temmuz'da açılacak'

Ütopya Turizm satış süreci ve otelin ne zaman açılacağıyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Açıklama da şu ifadelere yer verildi:
"Şirketimize ait, Antalya İli Alanya İlçesinde bulunan Utopia World Hotel' in ATG Anex Tourism Group bünyesinde bulunan Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. ' ne devir işlemlerinin başlatılabilmesi için gerekli son aşama olan T.C. Cumhurbaşkanlığı Makamı onayı süreci halen devam etmektedir. İzin sürecinin uzun sürmesi ve bu esnada Covid-19 salgını sebebi ile geç de olsa başlayan 2020 Turizm Sezonunda hizmet verebilmek için Utopia World Hotel, Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı çerçevesinde yayımlanan " Konaklama Tesisleri ve Tesisler Bünyesinde Yer Alan Yeme & İçme Ünitelerinin Pandemi Süresince Uygulanacak Covid-19 ve Hijyen Uygulamaları Değerlendirme Kriterleri" kapsamında istenen koşulları yerine getirdiği için "Güvenli Turizm Sertifikası" almaya hak kazanmıştır. Bu bağlamda otelimiz 08.07.2020 tarihinde misafirlerini ağırlamaya başlayacaktır. Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz."

Anex Türkiye otel sayısını 6'ya çıkaracak

Türkiye'de Selectum Hotel Belek, Asteria Belek, Fastasia Hotel Çamyuva, WOW Bodrum ve Art Hotel adlı 5 oteli bulunan Anex, Utopia World Hotel için Utopya Turizm’e toplam 35 milyon 950 bin euro ödeyecek.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.