banner113

Alanya Emniyetinde görev değişikliği!

banner106

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Büro Amirlerinin hizmet gereğince yapılan yeni düzenlemede görev yapan Başkomiser, Komiser ve Komiser yardımcılarının görev yerler değişti.  

Alanya Emniyetinde görev değişikliği!
06 Eylül 2019 Cuma 15:06

banner108
banner238
Uzun yıllar Asayiş Büro Amirliği görevini yürüten İsa Arı, Personel ve Lojistik Büro Amirliğine. Saray Polis Merkezi Amiri Kenan Karaağaç, Asayiş Büro Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği ile GBT’den sorumlu. Yardımcılığına ise Hami Erdem ve Emre Bahçe. Saray Polis Merkezinden Komiser Yardımcısı Burhan Güvez, Devriye Ekipler amiri olarak atanırken aynı zamanda Çevik Kuvvet ve Deniz Büro Amirliğinden sorumlu yardımcıları.

Gökhan Mazı ve Cemal Berke getirildi. Cumhuriyet Polis Merkezinden Komiser Umut Karabil ise merkez Ekipler amirliğine getirildi yardımcısı ise İbrahim Ceylan oldu. Personel ve Lojistik Büro Amiri Başkomiser Muzaffer Topoğlu. Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğine ve Alanya'ya Çorum İlinden gelen Komiser Ali Atilla Yaman Saray Polis Merkez Amirliğine  atanırken. Emniyetin diğer birimlerinden olan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Amirliği, Narkotik Büro amirliği ve Terörle Mücadele Büro Amirliği’nde ise herhangi bir değişiklik olmadı.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.