banner113

Alanya Kent Konseyi Başkanı konuştu: Hazmedeceğiz...!

banner106

Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan Pazartesi günü Alanya'da yaşanan kadın cinayeti ile ilgili konuştu

Alanya Kent Konseyi Başkanı konuştu: Hazmedeceğiz...!
13 Mart 2018 Salı 14:03

banner108
banner238
İNSANLIĞIMIZ HUZUR VERSİN!
Kent Konseyi Başkanı Özcan yaptığı açıklamasında şunları söyledi. Dün yine bir kadın cinayetini hepimiz Alanya'da yaşadık. Zehra Şahin arkadaşımız şahsen de tanıdığım pırıl pırıl bır kadınımız kocasından boşanmak istemesi nedeniyle katledildi arkada iki tane gözü yaşlı çocuğunu bıraktı.Şiddet ve bu gibi cinayetler yanımızda uzakta değil. Toplum olarak duyarlı olmalıyız ,tehdit altında olan kadınlarımızı öldukten sonra değil ölmeden önce koruyucu yasaların bır an önce çıkması gerekliligi bir gerçek.
UÇAK KAZASI
Yine 11 genç kadınımızı uçak kazasında kaybettik ne kadar acı, hepsi ailelerinin canları, çocukları, yitip giden gelecekleri mutlulukları umutları. Sosyal medyada eleştırıler, yazılar öyle ki aileleri kaybettikleri kızlarının sosyal medya hesaplarını kapattılar.
HAZMEDECEĞİZ
Eleştirilerin başlıca sebebi zengin olmaları, hazmedeceğiz bu dünyada zengin, fakir, orta gelirli kişi ve toplumlar vardır. herkes kendi maddi durumuna göre yaşar ,yaşayamadığımız hayatlara imrenerek karalama yapmayacağız. Önce başarı hikayelerine bakalım hepsi alanında atılımcı iş kadınları eğitimleri iyi çalışkan!
Bizler diğer insanlarla uğraşacağımız vaktimizi, enerjimizi kendimizin başarılı olmasında harcarsak bu toplum huzur bulur, başarılı insanların önünde engel olmayalım hazmedelım sevelim ki ruhumuzda huzurlu olsun.....
Aramızdan ayrılan tüm kadınlarımıza ve vatan ugruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah rahmet eylesin acılı ailelerine sabır versin....

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.