banner113

Alanya Toslak, Kayabaşı ve Türktaş grup yoluna bakım

banner106

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, heyelan nedeniyle bazı yerlerinde göçükler olan Toslak, Kayabaşı ve Türktaş grup yolunda bakım ve onarım çalışması yaptı.

Alanya Toslak, Kayabaşı ve Türktaş grup yoluna bakım
28 Ekim 2019 Pazartesi 14:52

banner108
banner238

Yağış mevsiminin başlamasıyla birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, yollarda bakım onarım çalışmalarına hız verdi. Alanya’nın Batısında yer alan Toslak, Kayabaşı ve Türktaş mahallelerini bir birine bağlayan grup yolunda yağışlardan sonra meydana gelen heyelanla birlikte göçükler oluştu. 
GÜVENLİ SEYEHAT
Yolun bazı noktalarında yaşanan sorunları çözmek için hemen çalışmalara başlayan ekipler, alt yapı hazırlıklarını tamamladıktan sonra yolun bozulan bölümlerini sıcak asfaltla kapladı. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte bölge sakinleri daha güvenli bir şekilde seyahat edebilecek.  
MUHTAR TEŞEKKÜR ETTİ 
Toslak Muhtarı Sami Uysal, “Sorunu Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ilettik. Kısa sürede gelip yaptılar. Hizmetlerden dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür ediyorum” dedi. 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.