banner113

Alanya'ya turist getiren acentelere teşekkür plaketi

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Alanya’ya getirdiği turist sayısı bakımından öne çıkan acentelere birer teşekkür plaketi takdim etti. 

Alanya'ya turist getiren acentelere teşekkür plaketi
20 Şubat 2019 Çarşamba 15:30

banner108
banner238


Bu amaçla bugün ANEX Tour ve ODEON Tour’u ziyaret eden Başkan Şahin, “Turizm sektörü bölgemizin ana lokomotifleri arasında yer alıyor. Bu manada bölgemize çok fazla operasyon yaparak turist getiren acentelerimize teşekkür ettik, görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ANEX Tour Genel Müdürü Vural Karasu ve ODEON Tour Genel Müdürü Ozan Somaklar ziyaret ederken sezon öncesinde sektördeki gelişmeler konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını dile getirdi. Geride kalan sezonun da değerlendirildiği görüşmede Şahin, Karasu ve Somaklar’a teşekkür plaketi verdi. 
Şahin ziyaretlerle ilgili değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi; “Göreve geldiğimiz günden bu yana Alanya’mızın lokomotifleri Turizm, Tarım, Emlak ve İnşaat sektörlerine büyük önem verdik, çok sayıda çalışmayı da Allah’ın izniyle gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Ziyaretlerde turizm sezonu öncesinde son gelişmeleri de değerlendirme fırsatı bulduk. İnşallah sezon bölgemiz ve ülkemiz turizmi açısından olumlu geçer. Bunun için üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz.”


“ALTSO BAŞKANIMIZ BİZİ MOTİVE ETTİ”


ANEX Tour Genel Müdürü Vural Karasu ise; “ Alanya, acentemiz için önemli bir destinasyon. Burada seçtiğimiz güzel otellerle çalışıyoruz. Alanya’yı seviyor ve önem veriyoruz. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızın nazik ziyareti ve takdim ettiği plaketi almaktan onur duyduk. Bu plaketi şahsım ve ekip arkadaşlarım adına alıyorum.  Bu ziyaret bizleri de daha iyisini yapma konusunda motive etti. Teşekkür ediyorum. Ayrıca Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun da bizler için bir şans olduğunu buradan söylemek istiyorum. Her konuda önümüzü açıyor ve bölgemizle yakından ilgileniyor” dedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.