banner113

Bakan Ersoy: Oteller doldu, 9 gün tatile gerek kalmadı

banner106

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yaz sezonunun ortasına denk gelmesi nedeniyle kurban bayramının 9 veya 5 gün olmasının bir şey ifade etmediğini belirterek, ''zaten yerlerin çoğu da dolu'' dedi.

Bakan Ersoy: Oteller doldu, 9 gün tatile gerek kalmadı
05 Ağustos 2019 Pazartesi 11:31

banner108
banner238

17. Uluslararası Bodrum Bale Festivali’nin açılışında gazetecilere açıklama yapan Mehmet Nuri Ersoy, bayram süresine bakanlığın değil, kabinenin karar verebileceğini söyledi. Sezonun ortasına denk gelmesi nedeniyle bayram tatilinin 9 veya 5 gün olmasının bir şey ifade etmediğini kaydeden Ersoy, ''Bakanlık olarak karar verebileceğim bir konu değil ama ben öğrendim otelci arkadaşlardan. Öyle bir ihtiyaç olduğunu da sanmıyorum'' diye konuştu.

‘’Otellerin dolu olması beni mutlu ediyor’’

Otel doluluklarının kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Ersoy, Bodrum Kalesi'nin ikinci kısmının tadilatı için ihalenin eylül ayında yapılacağını ve 18 Mart 2020'de tamamlanacağını söyledi.

Turizm sezonunun oldukça iyi gittiğine dikkati çeken Ersoy, turist sayısında çok ciddi artış olduğunu söyledi. Ersoy, “Bu sene inşallah ortalamada yüzde 13 ile 15 arası turist sayısında bir artış karşılayacağız. Rakamlar öyle gösteriyor.” ifadelerini kullandı.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.