banner113

Başkan Yücel, çocukların kahramı oldu

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Hayate Hanım İlköğretim Okulu’nun öğrencileri tarafından düzenlenen “Hayatımın Kahramanı Sen Ol” programının konuğu oldu.

Başkan Yücel, çocukların kahramı oldu
21 Nisan 2018 Cumartesi 08:10

banner108
banner238
Öğrenciler tarafından Alanya’nın gelişimine önemli katkılar sunan kişiler arasından seçilen “Hayatımın Kahramanı Sen Ol” programının son konuğu Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel oldu. Hayate Hanım İlköğretim Okulu’nun Murat Soy Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Başkan Yücel’in yanısıra Okul Müdürü İrfan Arık, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Sınıf Öğretmeni Aslan Uslu, proje kapsamında öğrencilerin seçimiyle hayatlarının kahramanı olarak seçtikleri Başkan Yücel’in öğrenciler tarafından çok sevilen birisi olduğunu söyledi.

YÜCEL: “BAŞARININ EN BÜYÜK SIRRI YAPTIĞINIZ İŞİ SEVEREK YAPMAKTIR”
Program ilköğretim öğrencileri tarafından, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in özgeçmişi okunarak başladı. Ardından kürsüye gelerek öğrencilere hitap eden Başkan Yücel; “Öncelikle sizlerle bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Eğitim hayatımda ilköğretim dönemimi geçirdiğim bu okulda, böyle bir projeyle karşılanmak beni çok mutlu etti. Hayatta her şey veya herkes olabilirsiniz ama ne yaparsanız yapın yaptığınız işi severek yapın. Başarının en büyük sırrı yaptığınız işi severek yapmaktır. Hep mutlu kalın, mutlu olun. Bu güzel projede emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.”

BAŞKAN YÜCEL ÇOCUKLARLA ŞARKI SÖYLEDİ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sahneye gelen minik öğrencilerle birlikte şarkılar söyledi. Başkan Yücel’in en sevdiği şarkıları seslendiren öğrenciler, Altın Hızma Mülayim şarkısıyla Başkan Yücel’i hem duygulandırdı hem de mutlu etti.
Programın ardından Okul Müdürü İrfan Arık, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür plaketi verirken Başkan Yücel de öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.