banner113

Bayramda gözler Antalya’da olacak

banner106

Ramazan Bayramı tatilinde 300 bin yerli turist tatile çıkacak. İlk adres Antalya olacak. Oteller şimdiden sanatçılı programlarını açıklamaya başladı

Bayramda gözler Antalya’da olacak
13 Mayıs 2019 Pazartesi 09:18

banner108
banner238
Ramazan bayramı hazırlıkları başladı. 9 günlük bayram döneminde 300 bin yerli turistin konaklamalı tatil yapması bekleniyor. Tatilcilerin ilk adresi ise Antalya olacak. 4 Haziran başlayacak bayram öncesi, Antalya ve çevre ilçelerdeki turistik otellerin bayram konser programları belirlenmeye başlandı.

YILDIZLAR ANTALYA'DA
3 Haziran günü Ramazan Bayramı arifesi ile başlayacak olan 4, 5 ve 6 Haziran tarihlerini kapsayan Ramazan Bayramı'nda, Sibel Can, Ebru Gündeş, Enbe Orkestrası, Ayşe Hatun Önal, Bengü ve Koray Avcı gibi isimler Antalya'da sahneye çıkacak. Bayram konserleri, yerli turistler için, bol seçenekli alternatiflerden oluşuyor.

MİLYONLUK HAREKET
Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, hem dış pazardan gelen rezervasyonlarla hem de iç pazardaki bayram rezervasyonları dolayısıyla bu tarihlerde otellerde doluluk oranlarının yüzde 100'lere yaklaşacağını vurguladı. Ayık, bu yıl özellikle yurtdışında yaşayan Türk vatandaşlarından yoğun ilgi beklediklerini kaydetti. 300 bin seviyesinde olacak otel konaklamasının yanı sıra birçok kişinin akraba, eş ve dost ziyareti yapacağını belirten Ayık, "Milyonlarla ifade edeceğimiz sayılarda yurt içinde bayram trafiği bekliyoruz" dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.