banner113

Bentour Reisen Türkiye Genel Koordinatörlük görevine Vildan Erdin'i getirdi

banner106

1 Ekim tarihinde görevine başlayan Erdin, turizmdeki kariyerine H.W. Feustel seyahat firmasının İstanbul faaliyetlerinde çalışarak başladı.

Bentour Reisen Türkiye Genel Koordinatörlük görevine Vildan Erdin'i getirdi
18 Ekim 2019 Cuma 12:21

banner108
banner238
 
Erdin daha sonra İngiltere ve Almanya pazarlarında faaliyet gösteren Golden Horn Travel ve Delta Reisen tur operatörlerini temsil eden Metro Turizmde görev aldı.
Daha sonra acenteciliğin incoming tarafında tecrübeler edinmeye devam eden Erdin, Setur/Windholidays firmasındaki bölge müdürlüğü görevini yaptı.
TT Türkei Reisen'i temsil eden Halley Tour, İstanbul Havayolları ve Öztürk Reisen'i temsil eden Vildan Erdin, Fırat Tourism'de kontrat müdürü olarak kariyerine devam etti. OAD Reisen ve Bentour Reisen'in de büyümesinde genel müdür olarak aktif rol alan Erdin, HST Turizm şirketinde de görev yaptıktan sonra bir süre mesleğine ara verdi. Yeni atamayla birlikte Vildan Erdin, yeniden yuvaya dönmüş oldu.
Erdin yeni göreviyle ilgili olarak, “Incoming cephesindeki uzun soluklu tecrübelerimi şimdi tur operatörü cephesindeki görevimle harmanlama imkanı buldum. Almanya ve İsviçre'de tek Türk tur operatörü olarak faaliyet gösteren Bentour Reisen'de Kadir Uğur, Deniz Uğur ve Bentour ekibiyle tekrar çalışmak benim için büyük bir onur. Bu olağanüstü ekibin, diğer tüm iş ortaklarımızın ve otelcilerimizin desteği ile güzel işlere imza atacağız. Avrupa pazarında 2020 yaz sezonunda 230 bin misafir getirerek daha büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum”dedi.
 

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.