banner113

Büyükşehir'in Alanya’daki birimleri bayrama hazır

banner106

Antalya Büyükşehir Belediyesi,  merkezde olduğu gibi ilçelerde de vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için gerekli tüm tedbirleri aldı. 

Büyükşehir'in Alanya’daki birimleri bayrama hazır
27 Temmuz 2020 Pazartesi 15:08

banner108
banner238

Bayram hazırlıkları kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birim sorumluları Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin başkanlığında bir araya geldi. Kestel Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya ASAT Alanya Şube Müdürü Ümit Demirel, Hal, Otogar, Mezarlık, Kırsal Hizmetler, Zabıta, Ulaşım, Sosyal Hizmetler, Aşevi, İtfaiye, Atasem, Hasta Yakınları Sosyal Tesisi ve Sinekle Mücadele Birimlerinin sorumluları katıldı. 

Toplantıda 4 günlük Kurban Bayramı süresince çalışacak ekipler, alınacak tedbirler ve yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi.  
Vatandaşların Kurban Bayramını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmeleri için Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi ve ASAT ekipleri bayram boyunca  görev başında olacak. Sinekle mücadele 193, Temizlik 16, Mezarlık 13, Asat 118,  Otogar  13,  Aşevi 11, Hasta Yakınları 7,  İtfaiye 21 ve Alanya, Demirtaş, Konaklı ve Payallar Hallerinde ise  20 personel olmak üzere toplam 412 kişi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı Tatili boyunca vatandaşa hizmet edecek.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.