banner113

Çalış: Kamyoncu esnafına ağır sorumluluklar düşüyor!

banner106

Alanya Şöförler Odası Başkanı Recep Çalış, kamyoncu esnafına ağır sorumluluklar düştüğünü kaydederek teşekkürlerini iletti. Kaynak: Çalış, 'Büyük sorumluluk düşüyor'

Çalış: Kamyoncu esnafına ağır sorumluluklar düşüyor!
06 Nisan 2020 Pazartesi 07:16

banner108
banner238

Tedbirler kapsamında alınan önlemlerin ardından açıklama yapan Alanya Şöförler Odası Başkanı Recep Çalış, kamyoncu esnafının durumunu aktardı. Çalış “Corana virüsü sebebiyle, olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Devletimiz bu konuda sıkı tedbirler almaya devam ediyor. Bu süreç içerisinde kamyoncu esnafımıza da ağır sorumluluklar düşüyor.

Ülkemiz ve Dünya bu virüs belasıyla uğraşırken, kamyoncu esnafımız da vatandaşlarımızın temel ihtiyaçları olan, gıda, ilaç, barınma ve giyim vb. ihtiyaçlarımızı bizlere ulaştırma gayreti içerisindeler. Ben buradan bir kez daha, alınan tedbirlere uyarak ve birbirimize destek olarak bu günleri en az kayıplarla atlatacağımıza olan inancımı yenilemek istiyorum. Bizlerin yaşam ihtiyaçlarını, bizlere ulaştırmak için, gecesini gündüzüne katan kamyoncu esnafımızı kutluyorum.

Her daim onların yanında olduğumu belirtmek istiyorum. Rabbim onları kazadan beladan korusun. Ayrıca bu süreçte yine bizler için mücadele eden tüm bilim insanlarımıza, doktorlarımıza, sağlık personelimize ve eczacılarımıza, bütün emniyet güçlerimize, başta sayın Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanımız olmak üzere, tüm Kabine Üyelerine, diğer Siyasi Parti Başkanlarımıza ve Halkımıza, gösterdikleri gayret ve dayanışmadan dolayı, çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Rabbim birlik ve beraberliğinizi daim etsin inşallah” diye konuştu.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.