banner113

Cinayet zanlısı tutuklandı

banner106

Alanya'da gerçekleşen bıçakla ölümlü ile ilgili olarak teslim olan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayet zanlısı tutuklandı
16 Temmuz 2019 Salı 20:07

banner108
banner238

Alanya'da dün gece Barlar Sokağında meydana gelen olayda Ömer H. ile aralarında husumet bulunan Abdullah B., Mazlum A.,Murat D. ve Ömer Çelik'le tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Ömer H. üzerinde bulunan bıçağı 4 şüphelinin üzerine doğru savurmaya başladı. Bıçağın hedefi olan Mazlum A., Abdullah B. Murat D. ve Ömer Çelik vücudunun çeşitli yerlerine aldıkları darbe ile yaralandılar.

Çevredekilerin ihbarı üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kavgada kalbinden ve sağ bacağından bıçaklanarak ağır yaralanan Ömer Çelik ve diğer 3 yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ömer H. ise ise İskele Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu. Özel bir hastanedeki yoğun bakım servisinde tedavisi süren Ömer Çelik doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan Ömer H. ise karakoldaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.