banner113

Duayen turizmci böyle seslendi: Karar ver Almanya!

banner106

Türk turizminin duayen isimlerinden Hüseyin Baraner, sosyal medya hesabından Almanya'ya seslendi

Duayen turizmci böyle seslendi: Karar ver Almanya!
02 Temmuz 2020 Perşembe 16:11

banner108
banner238

İŞTE O YAZI 
Artık karar ver Almanya!

Alman Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Almanya´nın AB´den bağımsız olarak hareket edemeyeceğini tekrarladı.

Basın konferansında konuşan Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Almanya´da yaşayan birçok kişi Türkiye´ye yönelik seyahat uyarısının kaldırılmasını istediğini söyledi, fakat bu konuda Almanya ile Avrupa Birliği ile yakın eşgüdüm ile hareket etmesi son derece önemli olduğunu söyledi, ve „ancak hepimiz ahenkle hareket ettiğimiz zaman virüsü kontrol altına alabileceğiz“ dedi.
Hem Almanya´nın hem de Avrupa Birliği´nin bu sınırları açma ve seyahat uyarısı kaldırma gibi konularda söz konusu ülkelerden gelen verilere göre hareket ettiğini vurgulayan Maas, meslektaşı Çavuşoğlu ile yaptıkları toplantıda bu konuda „karşılıklı olarak birçok veri aktardık“ dediyse de, sorunun hangi verilerde olduğunu belirtmeye yanaşmadı.
Basın konferansında hazır bulunan Dünya Kardeş Şehirler Turizm Birliği TCWTA´nin genel sekreteri ve tanınmış turizmci Hüseyin Baraner, „Almanya olsun, Avrupa Birliği olsun artık hangi sorunlar gördüğünü somut olarak ortaya koymalı. Türkiye için vakit artık çok geç olmaya başladı. Yüzbinlerce Türkiye kökenli insan da toplanmış valizler üstünde oturmuş olarak seyahat uyarısının kaldırılmasını bekliyor. Almanya ve Avrupa´daki yetkililer, Türkiye´yi oyalamayıp artık net bir şekilde konuşsun“ dedi.

banner109

Etiketler; #hüseyin baraner
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.