banner113

Gazipaşa'da tarla cinayeti: 1 ölü 4 yaralı

banner106

Komşu ilçemiz Gazipaşa'da tarla sınırı ve köpek zehirlenmesi nedeniyle husumetli olan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada, 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi ise yaralandı.

Gazipaşa'da tarla cinayeti: 1 ölü 4 yaralı
14 Ekim 2019 Pazartesi 09:04

banner108
banner238
Olay, pazar günü akşam saatlerinde Gazipaşanın Çayıryakası Yaylası'nda meydana geldi. Daha önceden husumetli olduğu ileri sürülen iki aile arasında tarla sınırı ve köpeğin zehirlenerek öldürülmesi nedeniyle sözlü tartışma çıktı. Sözlü  tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu, taraflar birbirine silahla müdahale etti. İddiaya göre  15 yaşındaki E.D  av tüfeğiyle ateş ettiği Ali Tural'ı başından vurarak ağır yaraladı. E.D. ve babası E.D. ile Ali Tural'ın eşi N.T. ve oğlu F.T. de yaralandı.
YOLDA HAYATINI KAYBETTİ
Komşularının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Özel bir otomobil ile ağır yaralı olan Ali Tural, eşi ve oğlu hastaneye doğru yola çıkarken, yolda sağlık ekipleriyle karşılaştılar. Ekipler yaptığı ilk incelemede Ali Tural'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralı N.T. ve oğlu F.T. ise özel araçla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne giderek tedaviye alındı. Ali Tural'ın cenazesi morga konuldu.
ALANYA'YA SEVK EDİLDİLER
Olayda, av tüfeğiyle Ali Tural'ı vurduğu iddia edilen yaralı E.D. ve babası E.D., iki aile arasında yaşanabilecek yeni bir kavgaya sebebiyet vermemek için güvenlik güçlerinin önerisiyle Alanya'da bir hastaneye götürülerek tedaviye alındı.
Gazipaşa cumhuriyet savcılığı olayın aydınlatılması için soruşturma başlattı.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.