banner113

Gündoğmuş ilçesindeki cinayette karar açıklandı

banner106

ANTALYA'nın Gündoğmuş İlçesi'nde kayınvalidesi 44 yaşındaki Şükran Gülçelik ile 5 yaşındaki baldızı Zeynep Kader'i tüfekle vurarak öldüren 31 yaşındaki Kadir Gülçelik, 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapse çarptırıldı.

Gündoğmuş ilçesindeki cinayette karar açıklandı
19 Haziran 2017 Pazartesi 14:06

banner108
banner238

Gündoğmuş'a bağlı Çiçekoluk Mahallesi'nde geçen yıl 11 Temmuz'da meydana gelen olayda, Kadir Gülçelik, eşiyle arasının açılmasından sorumlu tuttuğu amcasının eşi, aynı zamanda kayınvalidesi Şükran Gülçelik'i tüfekle vurdu. Kadir Gülçelik, kanlar içerisinde yere düşen Gülçelik'e sarılan kızı Zeynep Kader'e de ateş etti. Anne- kız olay yerinde yaşamını yitirdi. Tutuklanan Kadir Gülçelik hakkında Manavgat 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Davanın bugünkü duruşmasına tutuklu sanık Kadir Gülçelik, Şükran ve Zeynep Kader Gülçelik'in yakınları ile tarafların avukatları katıldı.
'Tasarlayarak öldürme', 'çocuğu ve beden bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme' ve 'tehdit' suçlarından ömürboyu hapis istemiyle yargılanan sanık Kadir Gülçelik, olayda öldürme amacı taşımadığını savundu. Davaya katılan mağdur yakınları ise sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.
Duruşmaya verilen aranın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Kadir Gülçelik'i kayınvalidesi ve baldızını öldürmekten 2 kez ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme sanığın cezalarında herhangi bir indirime de gitmedi.


 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.