banner113

Hastaneden açıklama

banner106

Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün devrilmesi sonucu, araçta bulunan 7 futbolcu hastaneye kaldırılırken, durumu ağır olan Josef Sural'ın hayatını kaybettiği açıklandı. Diğer futbolcuların ise taburcu edildiği duyuruldu.

Hastaneden açıklama
29 Nisan 2019 Pazartesi 10:28

banner108
banner238

Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Alanyasporkafilesinden Caulker, Dlajma, Baiano, Cisse, Welinton, Sackey ve Sural birlikte Alanya’ya dönmek için VIP minibüs kiraladı. Kayseri’den 2 şoför ve futbolcular ile birlikte yola çıkan minibüs, Antalya-Alanya kara yolunda, şehir merkezine 5 kilometre kala Dinek mevkiinde yoldan çıkarak devrildi. Kazada yaralanan 7 futbolcu, ambulanslarla Alanya’daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan ve ameliyata alınan Sural, ne yazık ki hayatını kaybetti. Diğer altı futbolcunun ise yapılan müdahalenin ardından taburcu edildiği duyuruldu.

Hastane'den açıklama geldi...

"Sural'ın hem kafa kemiklerinde, hem göğüs kemiklerinde, bacak ve kol kemiklerinde, ayak bileklerinde kırıklar vardı. Ekibimiz ameliyata alarak müdahale etti ancak iç kanaması olan hastadan geri dönüş alamayınca hayatını kaybetti."

Diğer yaralı futbolcuların ise ayakta tedavi edildiği öğrenildi. Futbolculardan Sackey’in kolunda kırık tespit edilirken, Welinton’un ise başından hafif yaralandığı öğrenildi. Diğer futbolcular ise hastanede kontrol amaçlı tutulduğu belirtildi. Minibüsün 2 şoförü de gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.