banner113

İslam İşbirliği teşkilatı, Helal turizm derneğini ağırladı!

banner106

Kısa adı IHATO olan Uluslararası Helal Turizm Derneği, İslam İşbirliği Teşkilatı Türkiye Daimi Büyükelçisi Salih Mutlu Şen’i Ankara'daki makamında ziyaret etti.

İslam İşbirliği teşkilatı, Helal turizm derneğini ağırladı!
06 Ağustos 2019 Salı 15:26

banner108
banner238

Uluslararası Helal Turizm Derneği (IHATO) yönetim kurulu başkanı Yusuf Gerçeker, başkan vekili Taner Aydın, yönetim kurulu başkan yardımcıları  Ruhat Ülgen Cengiz, Yusuf Yücel, genel sekreter Emrullah Ahmet Turhan ve IHATO danışma kurulu üyeleri Öğr. Gör. A. Abdullah Turhan ve Doç. Dr. Ömer Akgün Tekin'den oluşan heyet İslam İşbirliği Teşkilatı Türkiye Daimi Büyükelçisi Salih Mutlu Şen tarafından kabul edildi.
TÜRKİYE ÖNCÜLÜĞÜNDE
Konuyla ilgili olarak Uluslararası Helal Turizm Derneği başkanı Yusuf Gerçeker "Yapılan görüşmede IHATO’nun mevcut faaliyet ve projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunarak, sektörün talepleri dile getirdik. Bununla birlikte IHATO’nun amaçları arasında yer alan; İslam İşbirliği Teşkilatı bünyesinde Türkiye öncülüğünde bir helal turizm çalışma grubu oluşturulması ve Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü bünyesinde de yine Türkiye öncülüğünde helal turizm ile ilgili bir temsil makamı kurulması hususlarında sayın büyükelçiden destek istedik. Gereken desteği vereğini beyan etti. Ziyaretimiz sektörün anlamında çok iyi geçti" dedi.

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.