banner113

İşte Rus tur operatörlerinin sezonu uzatma planı

banner106

Rusya'da sezonun kasım ayına kadar uzayacağı haberlerinin ardından, ülkenin önde gelen oyuncularından açıklamalar yapıldı.

İşte Rus tur operatörlerinin sezonu uzatma planı
30 Eylül 2020 Çarşamba 11:48

banner108
banner238

Korona salgını döneminde bile Rusya'dan Türkiye'ye dönük kayda değer bir talep oluştu. İstikrarlı şekilde seyreden Türkiye ilgisi, Rus tur operatörlerinin sezonu uzatma kararını da birlikte getirdi.

Anex kışın da kesintisiz uçacak

Anex Tour'un temsilcisi, Moskova-Antalya charter programı geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da kesintiye uğramadan devam edecek. Aralık ayındaki uçuş sayısı ekim ayına kıyasla daha az olacak ancak uçuşlar devam edecek.

Anex Tour kasım ayında da Rusya'nın 6 bölgesinden Antalya'ya u.maya devam edecek. Şirket, ekim ayında ise Kazan, Rostov-on-Don and St. Petersburg'dan operasyon gerçekleştirecek. Anex'in Dalaman uçuşları 22, Bodrum uçuşları ise 24 Ekim'e kadar sürecek.

Pegas 12 ay kesintisiz uçuş yapmayı planlıyor

Pegas Touristik ise tüm yıl boyunca Türkiye'ye uçmayı planlıyor. Pegas Touristik Genel Müdürü Anna Podgornaya, uçuş programının oluşturulma aşamasında olduğunu açıkladı. Podgornaya, ''Hangi şehirden nereye ne kadar süre uçulacağı yakında açıklanacak.'' ifadelerini kullandı.

Coral: Sezonun uzaması için tüm şartlar mevcut

Coral Travel temsilcisi ise Türkiye'deki destinasyonlara yönelik istikrarlı talebin sezonun uzamasını beraberinde getirdiğini açıkladı. Temsilci, ''Türkiye tatiline dönük artan bir talep gözlemliyoruz. Mevcut satış dinamiği devam edecek gibi görünüyor. dolayısıyla Türkiye'de sezonun uzaması için tüm şartlar mevcut.'' değerlendirmesinde bulundu.

Halihazırda Rusya'nın 12 bölgesinden Türkiye'ye uçuş yapan Coral Travel'ın, 2020-21 kış sezonunda da Türkiye operasyonlarına devam edeceği kaydedildi.

Intourist Red Wings ve Azur ile 10 Kasım’a kadar devam edecek

Bir diğer tur operatörü Intourist, Red Wings ve Azur Air ile oluşturduğu Antalya ve Dalaman uçuş programına 10 Kasım'a kadar devam edecek. Intourist'in geçtiğimiz yılki programı 31 Ekim'de sona ermişti. Şirket, kasım ayına kadar programının tamamlanmasının ardından Antalya kış programını uygulamaya başlayacak.

TUI Rusya Ekaterinburg ve Ufa uçuşlarını uzatabilir

TUI Rusya ise Moskova, St. Petersburg ve Kazan'dan yaptığı Antalya charter seferlerine yaz döneminde olduğu gibi kış döneminde de devam edecek. Uçuşlar Novosibirsk'ten ekim sonuna, Rostov-on-Don'dan kasım ayının ilk haftasına kadar devam edecek. Ekim ayının sonuna kadar devam etmesi planlanan Yekaterinburg ve Ufa uçuşlarının ise kasım ayının ilk haftasına kadar uzayabilecek.

Tez Tour 4 Kasım’a kadar devam

Tez Tour'un Antalya uçuş programı da 4 Kasım'a devam edecek. Şirket şu anda Rusya Federasyonu'nun 5 şehrinden )Moskova (S7 Airlines, bazı günlerde iFly), St.Petersburg (S7 Airlines), Kazan (Ural Havayolları), Rostov-on-Don (a / c "Ural Havayolları") ve Novosibirsk (a / c "Ural Havayolları") Antalya'ya uçuyor.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.