banner113

Kaçak yapılara af yok yıkım var!

banner106

Alanya Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince sahillerde yapıldığı tespit edilen ve gecekondu kanuna muhalefet eden yapı ve uzantılar yıkılarak gerekli cezai işlem uygulandı.

Kaçak yapılara af yok yıkım var!
13 Haziran 2020 Cumartesi 17:41

banner108
banner238


Dinek mevki Çevre Yolu yanında yer alan eski Palm Beach’in olduğu bölgede yapılan demir profilden kemerler ve Okurcalar Mahallesi’nde inşaatı devam eden otele ait sahilde yapılan eklentiler, 775 sayılı gecekondu kanuna muhalefetten, Alanya Belediyesi ekiplerince gerekli işlemlerin ardından yıkıldı. Alanya Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından tespiti yapılan ve uygunsuz olarak monte edilen kemerler ve Okurcalar’da kamu alanına yapılan eklentiler, Zabıta ekipleri nezaretinde, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkılarak kaldırıldı.  


YÜCEL: “SAHİLLERİMİZDE KAÇAĞA GEÇİT VERMEYECEĞİZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, zorlu bir dönemden geçerken bu durumu fırsata çevirmek isteyenlere izin vermeyeceklerini vurgulayarak şunları söyledi; “Koronavirüs nedeniyle Ülke olarak zor bir süreçten geçerken böylesine hassas bir süreçte fırsatçılık yapan hiçbir birey veya kuruma izin vermeyeceğiz. Alanya’mızın göz bebeği sahillerimizde oluşturulmak istenen çirkin ve kaçak yapılar, ekiplerimizce tespit edilerek yıkımı ivedilikle gerçekleştirildi. Ne bugün ne de yarın Şehrimizde kaçak yapılaşmaya asla geçit vermeyeceğiz.”


 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.