banner113

Kaymakam, Alanya turizm bürosunda!

banner106

Kaymakam Ürkmezer, Kültür ve Turizm Bakanlığı Alanya Turizm Danışma Bürosunu ziyaret etti. Kaymakam ziyarette Alanya turizmi için yeni çalışmaların yapıldığını söyledi

Kaymakam, Alanya turizm bürosunda!
09 Ekim 2020 Cuma 19:30

banner108
banner238
Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, ilçede bulunan birçok kuruma ziyaretlerini sürdürürken, son olarak  Kültür ve Turizm Bakanlığı Alanya Turizm Danışma Bürosunu ziyaret etti. Turizm denilince Alanya’nın Türkiye’de ilk akla gelen yerlerden birisi olduğuna vurgu yapan Kaymakam Ürkmezer,Turizm Danışma Bürosunun iş ve işleyişi ile yapılan çalışmalar hakkında Büro Sorumlusu İbrahim Saraç bilgiler verdi.
'GELECEĞİ YATIRIM YAPMALIYIZ'
Ürkmezer, “ Bu sene farklı bir sene yaşıyoruz. Bu süreçte akılda kalmak, imaj yenilemek, eşsiz bir rota olduğumuzu hatırlatmak için gelecek yıllara yatırım yapmalıyız. Özellikle turizm büromuza bu alanda çok iş düşüyor. Alanya'nın kalbinde bulunan bu büromuz turistlere doğrudan ulaşmamızı sağlayan bir görevi icra ediyor. Çalışma arkadaşlarımızla farklı olarak neler yapabileceğimizi gençler için güncel paylaşımlarımızı arttırırken, daha ileri yaştaki ziyaretçiler için de onların dikkatlerini çekebilecek broşürler üzerinde çalışmaların hazırlığındayız. Ekip arkadaşlarımıza özverili çalışmaları için teşekkür ederken tanıtım ve ulaşılabilirlik anlamında yakında başka projelerimiz olacağını müjdelemek istiyorum” dedi.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.