banner113

KAYMAKAM ÜRKMEZER’DEN HAYIRSEVER MÜFİT KAPTANOĞLU’NA ŞÜKRAN ZİYARETİ 

banner106

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Alanya Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesini yaptıran hayırsever Müfit Kaptanoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu 

KAYMAKAM ÜRKMEZER’DEN HAYIRSEVER MÜFİT KAPTANOĞLU’NA ŞÜKRAN ZİYARETİ 
18 Kasım 2022 Cuma 14:16

banner108
banner238

Eğitim alanında şehrimize Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesini yaptırarak katkı sağlayan  ilçemizin hayırseverlerinden Müfit Kaptanoğlu’nu ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer ilçemize kazandırmış olduğu Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi için yapmış olduğu hayırlar vesilesiyle kendisine Antalya Valisi Ersin Yazıcı adına teşekkür plaketi takdim etti. 
Kaymakam Ürkmezer “Her alanda Alanya’mıza kazandırdıkları eserlerle ve yapmış oldukları katkılarla şehrimizi ileriye taşıyan hayırseverlerimizle bir araya gelmekten mutluluk ve gurur duyuyoruz ve onlara olan vefa borcumuzu ziyaretlerde bulunarak onları yalnız bırakmayarak yerine getirmeye çalışıyoruz.  Bugün de Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesini  yaptıran hayırseverimiz Müfit Kaptanoğlu’nu ziyaret ettik. Hayırlarından dolayı kendisine ve ailesine teşekkür ediyorum. Allah tüm hayırseverlerimizden razı olsun” dedi. 
Hayırsever Müfit Kaptanoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Ürkmezer’e teşekkür etti. Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.