banner113

MHP, Yücel'i yalnız bırakmadı!

banner106

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, meclis üyeleri ve Ülkü Ocakları’ndan gençler Koronavirüs testi pozitif çıkan ve Alanya Özel Başkent Hastanesi’nde tedavi süreci devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e moral ziyaretinde bulundu.

MHP, Yücel'i yalnız bırakmadı!
21 Ağustos 2020 Cuma 10:08

banner108
banner238
Milliyetçi Hareket Partisi (MHPAlanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Mustafa Demirağ, Belediye Meclis üyeleri ve partililer, Koronavirüs testi pozitif çıkan ve Alanya Başkent Hastanesi’nde tedavi süreci devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in çevresinden ayrılmıyorlar. Bugün akşam saatlerinde hazırlattıkları ‘Dağda kurt, ovada yiğit, seninleyiz babayiğit’ yazılı dev afişi hastane önünde açarak Başkan Yücel’e desteklerini gösterdiler.

Bugün yoğum bakım ünitesinden normal odaya alınan ve tedavisine devam edilen Başkan Yücel de odasının balkonuna çıkarak aşağıda kendisine destek veren ülkücülere bozkurt işareti yaparak teşekkür etti.  Başkan Yücel’in MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan önderliğinde hazırlanan bu jest karşısında oldukça mutlu olduğu göründü.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.