banner113

My Bodrum Alanya'da

banner106

11 Mayıs Cuma günü kapılarını açacak olan Organik ve Helal Kesim Sertifikalı Sebzeli But Döner “My Bodrum”dan açılışa özel tüm vatandaşlara ücretsiz ikram.

My Bodrum Alanya'da
08 Mayıs 2018 Salı 16:14

banner108
banner238
Saray Mahallesi, Denizbank Karşısı,  İŞ-KUR arkasında yer alan yer alan lezzet durağı Grand Harman Fırın bünyesinde kapılarını açacak olan My Bodrum’un mimarı Mehmet Bakırcı, Alanya halkını sağlıklı tavuk etiyle buluşturacaklarını açıkladı. Yıllardır Almanya ve Türkiye’de çeşitli önemli noktalarda  faaliyetlerini sürdürdüklerini açıklayan Bakırcı, Grand Harman Fırın gibi önemli bir markanın altında yer alacak olmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını açıkladı.

SAĞLIKLI ÜRÜNLER
Unlu mamuller konusunda bir marka olan Grand Harman Fırın’ın sağlıklı ürünler sunması nedeniyle bu projeyi gerçekleştirdiklerine işaret eden Bakırcı, “Güzel Alanya’mızı sağlıklı tavuk etiyle de tanıştırmak istedik. Sağlığın yanı sıra “Helal Kesim” sertifikamız da bulunmaktadır. 11 Mayıs Cuma günü kapılarımızı açıyoruz. Saat 12:00 den itibaren vatandaşlarımıza sağlıklı ve çok leziz sebzeli tavuk döner ikram edeceğiz. Bu ürünümüzün yanında Avrupa’da çok bilinen çeşitli ürünleri de Alanya halkının beğenisine sunacağız” diye konuştu.
 Öte yandan Grand Harman Sahibi Ahmet Fidancı da tüm Alanya halkını My Bodrum’un kapılarını açacağı Cuma günü 12:00 dan sonra davet etti.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.