banner113

Sugözünün yoluna kalıcı çözüm

banner106

Alanya Belediyesi kırsal ve merkez mahallelerde yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Sugözünün yoluna kalıcı çözüm
06 Mart 2018 Salı 15:47

banner108
banner238
Çalışmalar kapsamında Sugözü Mahallesi Bakkallar Sokak’ta vatandaşların araçlarıyla güçlükle ilerlediği yol betonlanarak ulaşıma açıldı.Sugözü Mahallesi Muhtarı Hasan Uysal “Mahallemizin 30 yıldır açılmasını hasretle beklediği yollar açılarak betonlandı. Başkanımıza ve ekibine mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.
YÜCEL'İN TALİMATI İLE
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile Sugözü Mahallesi 1200. Sokakta geçen yıl açılan imar yolunda beton çalışması yapıldı. Yolun dik rampa olması nedeniyle evlerine, araçları ile güçlükle ilerleyen mahalle sakinleri yollarının betonlanması ile birlikte rahat bir ulaşıma kavuştular.
BAŞKAN YÜCEL'E TEŞEKKÜR
Sugözü Mahallesi Muhtarı Hasan Uysal, “Burası Sugözü Mahallesi 1200.nolu sokak.Buradaki evlerin 30 yıldır araç yolu yoktu. Allah razı olsun Başkanımız Adem Murat Yücel’den geçen yıl yol açıldı. Bugün ise altyapısı yapılan yere rampa olduğu için beton dökülüyor. Başkanımızın hizmetlerinden halk son derece memnun, bizler memnunuz, yüzler gülüyor. Herkes dua ediyor. Bu çalışma hasretle beklenmiş bir çalışma. Bunu samimiyetle, içtenlikle söylüyorum. Başkanımıza, Fen İşlerine, beton ekibine, çavuşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.