banner113

Toprağın Sultanları Alanya'da..

banner106

Toprağın Sultanları Alanya'da..
06 Eylül 2018 Perşembe 14:35

banner108
banner238

ntalya Tarım ve Orman İl Müdürü MustafaÖzen “Hem bilgi, birikim ve kültür düzeylerinin arttırılması, ülkemizin farklı yörelerini tanımları hem de yoğun tempolarından sıyrılarak daha motive olmuş bir biçimde evlerine dönerek tarımsal üretimdeki performanslarını daha verimli kullanmaları için kadın çiftçilerimizi istedikleri bir kente teknik gezi düzenliyoruz” dedi. Bu kapsamda Döşemealtılı Kadın Çiftçilerimiz Alanya’yı gezdiler. Önce Alanya İlçe Müdürlüğünü ziyaret eden üreticilerimize İlçe Müdürü Mehmet Mehmet Rüzgar Alanya tarımı ile alakalı sunum gerçekleştirdi. 
Alanya kalesine çıkan kadın üreticiler aynı zamanda teleferiğede bindiler. Alanyanın tarihini kültürünü gezerek öğrenen kadın çiftçiler, Alanya manzarasını kuş bakışı izlediler. Öğlen yemeği saatini Dimçayı nda geçiren Toprağın Sultanları, doyasıya eğlenip bol bol özçekim gerçekleştirdiler.

Gezi hakkında konuşan Toprağın Sultanları “ Bu projeyi hayata geçiren Başta İl Müdürümüz MustafaÖzen’e çok teşekkür ederiz. Bize Alanya gezisini söz vermişti ve sözünü tuttu. Bir günde olsa iş stresinden uzaklaştık. Güzel bir tatil oldu” dediler. Kadın çiftçiler Misafirperverliğinden dolayı Alanya İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar’a fincan takımı hediye ettiler. Yemek sponsoru olan Antalya Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp’e de ayrıca teşekkür ettiler. Kadın üreticiler, bizi bu gezide yalnız bırakmayan aradığımız zaman yanımızda olan Döşemealtı İlçe Müdürümüz Funda Ayar Şensoy‘a da özellikle teşekkür ettiler.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.