banner113

Turizm etkilenmez

banner106

24 Haziran seçimleri öncesi Antalya’da İl Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı. Vali Karaloğlu başkanlığındaki toplantıda tedbirler tartışıldı

Turizm etkilenmez
09 Mayıs 2018 Çarşamba 09:26

banner108
banner238


Antalya Valiliği tarafından düzenlenen İl Seçim Güvenliği Toplantısı, Antalya Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, 24 Haziran seçimlerinde, seçimle ilgili bütün kurumların dersini iyi çalışması gerektiğini ifade etti. Vali Karaloğlu, "Seçimde belli tedbirler alacağız. Seçime kadar geçecek sürede, 30 Nisan'dan 14 Haziran'a kadar olan sürede farklı metotlar uygulanacak" dedi.
SANDIK SAYISI NET DEĞİL
Vali Karaloğlu, seçmen sayının tam belli olmadığını ve bu nedenle de sandık sayının henüz belirlenemediğini belirtti. En son 16 Nisan 2017'de yapılan referandumdaki verilerin ellerinde olduğunu vurgulayan Vali, "Antalya genelinde 4 bin 508 sandıkta, 1 milyon 636 bin 742 seçmenimiz vardı" diye konuştu.
DİKKATLİ OLMALIYIZ
Seçimlerin turizme herhangi bir olumsuz etki edeceğini düşünmediklerini vurgulayan Karaloğlu, "Antalya'nın günde 75 bin yabancının geldiği bir şehir olduğunu bilerek buna göre davranmalıyız. Kazananların sevinmesini abartarak kaybedenleri tahrik etmemesi, kaybedenlerin de taşkınlık yapmaması gerekir" ifadesini kullandı.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.