banner113

Uyuşturucuya geçit yok

banner106

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik yaptığı çalışmalara devam ediyor.

Uyuşturucuya geçit yok
21 Mayıs 2019 Salı 13:12

banner108
banner238
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği olarak uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Mehmet Şirin S. isimli şahıs dün saat 23:00 sıralarında Tosmur Mahallesi, Ömer Koparan Caddesi üzerinde 07 AFM 212 plaka araç içerisinde görülmüş, daha sonra yanına 07 AFB 520 plaka sayılı araç ile gelen iki şahıs ile bir müddet konuştuktan sonra ayrıldılar. 07 AFB 520 plaka sayılı araç Tosmur Mahallesi Cevkiroğlu Sokak ile Dim Çayı Caddesi kavşağında durdurulmuş araçta Müslüm D. ve Murat K. isimli şahısların bulunduğu tespit edilmiş, Müslüm D. isimli şahıstan 2,45 gram esrar maddesi, Mehmet Şirin S. isimli şahsın üzerinden 5,10 gram esrar maddesi, İsa İ. isimli şahıstan 14,08 gram esrar maddesi ele geçirildi.  
 
Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı gereği Müslüm D., Murat K. ve İsa İ. isimli şahıslara uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmaktan tahkikat yapılarak serbest bırakılmış, Mehmet Şirin S. isimli şahsa uyuşturucu Madde ticareti yapmak suçundan tahkikat yapılarak bugün adli makamlara mevcutlu olarak gönderilecek.      

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.