banner113

Wowe Deluxe otel'in hizmet kalitesi tescilledi 

banner106

Wome Deluxe otel, hizmet ve performans sürecini dünyanın en yaygın kalite yönetim standardı olan, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ile standarda bağladı.  

Wowe Deluxe otel'in hizmet kalitesi tescilledi 
19 Mayıs 2019 Pazar 09:45

banner108
banner238

Akdeniz bölgesinin en prestijli oteli Wome Delexe otel kuruluşların sürekli gelişmesini ve büyümesini sağlayan iş geliştirici nitelikte olan ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO10002 Müşteri Memnuniyeti & Şikâyet Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İs Sağlığı & Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazandı. 

TÖRENE VALİ KATILDI
Dün otelde gerçekleştirilen törene Antalya valisi Münir Karaoğlu, TSE Akdeniz Bölge Müdürü Hasan Demirtaş, TSE Konya Bölge Müdürü Mehmet Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile çok sayıda davetli katıldı.
TÖREN ÖNCESİ KURAN-I KERİM OKUNDU
İftar programı şekilde düzenlenen tören öncesi Kuran-ı Kerim okundu. Daha sonra ise oruçlar açıldı. Ardından da törene geçildi. Törende ilk konuşması Wome Deluxe otel'in Genel Müdürü Yusuf Gerçeker yaptı.
Gerçeker konuşmasında şunları söyledi. 
Turizm sektöründe ihtiyaç ve beklentilere uygun üretim ve hizmet sunabilmenin, sürekli gelişmeyi hedefleyen Yönetim Sistemi uygulamalarıyla mümkün olabileceğini belirtirken sürekli iyileştirme ve neticesinde müşteri memnuniyetini artırmayı hedefleyen Yönetim Sistemlerine ihtiyaç duyulmaktadır. 

Bu noktada GÜR GRUP İNŞ. SAN. VE TİC. A.Ş. - WOME DELUXE OTEL Enstitümüzden tüm standartların temeli ve başlangıcı olan TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemini, Müşteriye verdiği önemi göstermek için TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemini, Enstitümüzün küresel ölçekte eksikliğini ortaya çıkarak oluşturduğu standartlardan biri olan TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemini ve TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesini almak için başvuruda bulunmuş, gerekli tetkikler yapılarak WOME DELUXE OTEL’e bu belgelere verilmiştir.

WOME DELUXE OTEL ilklerin oteli olarak Enstitümüzden TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi belgesini almıştır. Uluslararası arenada adı geçen markalar ortaya koyabilmek adına yenilikçi bir anlayışla hizmet vermek gerekmektedir. WOME DELUXE OTEL hizmet sektöründe 13811 Hijyen ve Sanitasyon Belgesini alan ilk otel olarak toplum sağlığında hayati öneme sahip olan hijyen, insan yaşam kalitesine verdiği önemi göstermiştir.  

Küresel ölçekte söz sahibi markalar oluşturmanın temelinde yenilikçi ürün geliştirebilme kabiliyeti ve dünya standartlarının üzerine çıkacak bir kalite anlayışı ile üretim yapabilme bilinci gerekiyor.  WOME DELUXE OTEL, ‘TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi’ Belgesini hizmet sektörü içinde ülkemizde ve dünyada ilk alan otel olarak bu bilinci hakkıyla taşıdığını göstermiştir. Ayrıca WOME DELUXE OTEL aldığı TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgesiyle de müessesinde güvenli ve sağlıklı bir iş yeri ortamı oluşturarak bu konuda personeline verdiği ehemmiyeti göstermiştir. WOME DELUXE OTEL TS ISO 45001 belgesini alan ilk firmalardan biri olduğunu belirtmek isteriz. 

Kurumumuz tarafından WOME DELUXE OTEL’e verilen belgelerde TSE’nin Uluslararası Belgelendirme Ağı IQNET üyeliği sayesinde 36 ülkede tanındığını ifade etmek isteriz. 
VALİ'DEN TEBRİK
Daha sonra ise konuşmasını Antalya Valisi Münir Karaoğlu yaptı. Karaoğlu ise Wome Deluxe otel sahip ve personelini tebrik ederek kutladı. Konuşmalarını ardından belge otel sahip ve müdürlerine teslim edildi.

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.