banner113

Zabıta ve jandarma Dim çayında denetim yaptı!

banner106

Alanya Belediyesi Zabıta Ekipleri, Jandarma eşliğinde Dimçayı bölgesinde faaliyet yürüten piknik alanlarında çığırtkanlık, hijyen ve çalışan personelin sigorta girişleri konusunda denetimler yaptı.

Zabıta ve jandarma Dim çayında denetim yaptı!
12 Temmuz 2019 Cuma 09:40

banner108
banner238

Alanya Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, şehir merkezi ve kırsal bölgelerdeki denetimlerine devam ediyor. Şehrin huzur ve güvenliğinin yanı sıra işletmelerdeki disiplini de sağlamak adına çalışmalarını sürdüren ekipler, Dimçayı bölgesinde faaliyet gösteren piknik alanlarında denetimlerini gerçekleştirdi. İşletmelerin çığırtkanlık, hijyen ve personelin çalışma evraklarını denetleyen ekipler, tabela ve TAPDK belgelerini de kontrol etti. 

Denetimlerin sezon boyunca artarak devam edeceğini ifade eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Şehrimizin huzurlu ve güvenli imajına zarar verecek tüm davranışlardan kaçınılması esnaflarımız başta olmak üzere bu kentte ikame eden her bir vatandaşımızdan arzumuzdur. Esnaflarımızın cezalarla karşılaşmaması adına belirlenen kurallara uymaları konusunda hassas olmalarını dilerim” dedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.