banner113

Ahmet bebeğin ailesinden Başkan Şahin'e ziyaret

banner106

SMA hastası Ahmet bebeğin ailesi ve manevi teyzeleri ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. 

Ahmet bebeğin ailesinden Başkan Şahin'e ziyaret
26 Mayıs 2021 Çarşamba 11:42

banner108
banner238

Minik Ahmet’in ailesi yardım kampanyasında belli bir noktaya geldiklerini ama halen eksikleri bulunduğuna dikkat çekerken, Şahin, hayata tutunmaya çalışan Ahmet için daha fazla gayret göstermek için kısa bir zaman kaldığına dikkat çekti.

DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTILAR
Minik Ahmet’in babası Abdulkerim Çaltı da kampanyanın başından bu yana kendilerine desteği esirgemeyen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’ine teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirterek, “Başkanımız sağolsun bizlere çok ciddi ölçüde destek veriyor. Kendisine son 1 aya girdiğimizde bir ziyaret daha gerçekleştirerek son durum hakkında bilgi verdik. Bundan sonrası için yapılması gerekenler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Alanya halkından biraz daha gayret istiyoruz. Bugün bizim başımıza gelenler yarın başka bir evladımızın başına gelebilir. Şimdi neler yapılabileceğini Alanya olarak göstermenin zamanı diye düşünüyorum” dedi.

Başkan Şahin, “SMA hastası kıymetli evladımız Ahmet’in ailesi ile odamızda bir araya geldik. Minik yavrumuzun sağlığına kavuşması için az bir zamanı kaldı. Alanya olarak her zamanki gibi birlik olup elimizi taşın altına koymalıyız. Hayata tutunmaya çalışan Ahmet evladımızın yanındayız. Allah'ın da izniyle Ahmet kardeşimiz sağlığına kavuşacak. Unutmayalım; 'Bir çocuk gülerse, dünya güler.' Haydi Alanya’m… Son 1 ay çok önemli” diye konuştu

 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.