banner113

Ak Gençlik’ten alkışlanacak hareket

banner106

Ak Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları gece nöbetinde olan asayiş güçleri ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirerek ikramlarda bulundular.

Ak Gençlik’ten alkışlanacak hareket
14 Ocak 2021 Perşembe 16:03

banner108
banner238

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları yine alkışlanacak bir harekete imza attılar. Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun ve yönetimi gece nöbetinde olan asayiş güçleri ve sivil toplum kuruluşu çalışanlarını ziyaret ettiler. Pandemi döneminde büyük bir fedakarlıkla çalışan polis, asker ve sivil toplum kuruluşu çalışanlarını unutmayan gençler, ikramlarda da bulundular. 

Gençlerin hareketi büyük beğeni toplarken, hem asayiş mensupları hem de sivil toplu kuruluşu gönüllülerine moral ve motivasyon oldu.  Başkan Yeniacun, pandemi dönemi kahramanlarını bir nebze olsun mutlu etmek istediklerini belirterek, “Şu süreçte en çok cefayı sağlık çalışanlarımızla birlikte emniyet güçlerimiz ve gönüllü bir çok vatandaşımız çekiyor. Onlara gece nöbetlerinde moral vermek için yanlarında olduk. Hepsine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Onlar pandemi kahramanları.” dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.