banner113

Ak Partiden yangın bölgelerine geçmiş olsun ziyareti

banner106

AK Parti Antalya İl Başkanlığı bugün Alanya Güzelbağ ve Bayır Mahallelerinde ki vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Partiden yangın bölgelerine geçmiş olsun ziyareti
17 Ağustos 2021 Salı 18:03

banner108
banner238

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya İl Başkan Yardımcısı ve Alanya İlçe Koordinatörü Ömer Akbaş, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Güzelbağ ve Bayır Mahallelerinde ki vatandaşlara ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

İl Teşkilatının ziyaretine AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi eşlik etti. Ziyarete ilişkin Başkan Toklu yapmış olduğu açıklamada; "İl Başkan Yardımcımız, İlçe Koordinatörümüz Sayın Ömer Akbaş, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Güzelbağ ve Bayır mahallelerimizde yangından evleri hasar gören vatandaşlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Bizleri her türlü konuda yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen başta İl Başkanımız Sayın İbrahim Ethem Taş olmak üzere, İl Teşkilatımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadelerine yer verdi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.