banner113

Alanya ALKÜ'yü tercih etti

banner106

Ödüllü Afgan Oyuncu ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni Tercih Etti

Alanya ALKÜ'yü tercih etti
04 Ağustos 2017 Cuma 15:39

banner108
banner238
“Uçurtma Avcısı” filminden tanılan Afganistan sinemasının ödüllü oyuncusu Abdul Qadir Farookh (69)  “Toz”  filminin çekimleri için Türkiye’ye geldiği sırada tatil içinde Alanya’yı tercih etmiştir. 
Ödüllü sinema oyuncusu Abdul Qadir Farookh tatili için geldiği Alanya’da sağlık kontrolleri için ise Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı  Alaadin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni tercih etmiştir.  26-27-28 Temmuz tarihlerinde Rutin kontrolleri ve genel sağlık taraması  yapılan  Abdul Qadir Farookh  3 gün boyunca süren tedavisinin  ardından  Hastane  Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan’ı makamında  ziyaret ederek hastanede gördüğü  ilgiden, başarılı ve kaliteli  sağlık hizmetinden dolayı teşekkürlerini iletmiştir.
ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çok iyi ağırlandığını ifade eden Abdul Qadir Farookh; “Burada gördüğüm sağlık hizmetini daha önce gittiğim çoğu ülkede görmedim. Sağlık personellerinin hepsi benimle yakından ilgilendiler. 3 gün boyunca kendimi bir hastanede değil sanki evimde gibi hissettim. Burada gördüğüm ilgiyi, sağlık hizmetini ve Alanya’nın güzelliklerini ülkemdeki arkadaşlarımla ve yakınlarımla paylaşacağım. Gördüğüm kadarıyla Türkiye’deki sağlık hizmeti  birçok ülkeden çok daha iyi durumda. Türkiye’de sunulan Sağlık Turizmiyle ilgili hizmetleri de yakından takip etmekte ve çalışmaları başarılı bulmaktayım. Yapılan tedaviden ve ilgiden dolayı tüm hastane personeline, uluslararası hasta birimine, hastane yönetimine ve Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan’ a teşekkür ediyorum” dedi.
Uzun yıllardan beri Türkiye ile Afganistan arasındaki dostluğun devam etmekte olduğuna dikkat çeken Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan ise; “Afganistan’da film sektöründe hizmet veren Abdul Qadir Farookh sağlık sorunları nedeniyle hastanemizi ziyaret etmiştir. Bizlerde elimizden geldiği kadarıyla kendisini en iyi şekilde ağırlamaya, sağlıkla ilgili sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık. Alanyamızı ve ülkemizi sağlık hizmeti noktasında  en iyi şekilde  temsil etmek adına hastane olarak var gücümüzle çalışmakta ve hizmet vermekteyiz. Hasta ve hasta yakınlarımızın daima yanındayız. Sağlığınız emin ellerdedir. Bizi tercih eden hastamız Abdul Qadir Farookh’a geçmiş olsun dileklerimi sunuyor ve bu nazik ziyareti için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.  
  Abdul Qadir Farookh’un sağlık durumuyla ilgilenen Genel Cerrah Uzmanı. Opr. Dr. Serkan Şengül ise her hastamızda olduğu gibi bu hastamızda da bir hekim olarak elimizden geleni yaparak Farookh’un genel sağlık taramasını ve rutin kontrollerini gerçekleştirdik” dedi.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.