banner113

ALANYA BASINI, BAŞKAN YÜCEL'İN DÜZENLENDİĞİ KAHVALTIDA BULUŞTU

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Alanya’daki basın emekçileri ile kahvaltıda buluştu. Başkan Yücel, tüm gazetecilerin gününü kutlayarak meslek yaşamlarında başarılar diledi.

ALANYA BASINI, BAŞKAN YÜCEL'İN DÜZENLENDİĞİ KAHVALTIDA BULUŞTU
10 Ocak 2023 Salı 17:29

banner108
banner238


Alanya Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında kahvaltı etkinliği düzenledi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in davetiyle gerçekleşen etkinliğe Alanya genelinde faaliyet gösteren basın mensupları ile Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Ekrem Kalan, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Rektörü Mesut Güner, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, İlçe Jandarma Komutanı Engin Burak Mindivanlı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun, Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferit Kesen katıldı.

BAŞKAN YÜCEL: "HALKLA ARAMIZDAKİ KÖPRÜ OLUYORSUNUZ"
Etkinliğe katılan tüm basın mensuplarına teşekkür eden Başkan Yücel, "Bu güzel ve anlamlı günde sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Basın halkın bilgi kaynağıdır. Bizim için de halkla aramızdaki en önemli köprü vazifesindedir. Biz her zaman eleştirilmekten, tenkit edilmekten zevk alan bir yapıda olduk. Bu anlamda en büyük görev sizlere düşmektedir. İnşallah tüm basın mensupları hak ettiği yerlere gelir, en iyi şartlarda çalışmanız dileğiyle gününüzü kutluyorum. Her zaman destekçiniz olmaya devam edeceğiz" dedi.

REKTÖR KALAN: "TOPLUMUN HER KADEMESİ İÇİN ÖNEMLİSİNİZ"

ALKÜ Rektörü Ekrem Kalan da, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Kamuoyunun bilgilendirilmesi hususunda kurmuş olduğunuz köprü, toplumun bilinçlendirilmesi açısından son derece kıymetli bir vazifedir. Gerçekten sizlerin çalışma ortamını düzenleyecek, sizleri koruyacak bir basın yasasının ihtiyaç olduğu aşikardır. Basın mensuplarının bu yasaya kavuşması, kamuoyunun doğru bir şekilde bilinçlendirilmesi, emeği geçen herkesin emeğinin karşılığını alması için elimizden gelen mücadeleyi göstermeye gayret edeceğiz. Üniversitemiz 8 yıldır çok güzel hizmetler yapıyor. Bu hizmetlerin kamuoyuna anlatılmasında emeğiniz çok büyük. Hepinize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

REKTÖR GÜNER: "ALANYA'DA BASIN AKTİF VE GÜÇLÜ"

AHEP Rektörü Mesut Güner de, "Alanya'ya yeni geldim, göreve başladım. Herkesi tanımaya çalışıyorum. Alanya'da gördüğüm kadarıyla basın oldukça güçlü ve aktif. Bu mutlu edici bir durum. Basın ne kadar güçlüyse toplum da o kadar bilinç sahibidir. Bu vesileyle tüm basın emekçilerimize teşekkür ediyorum ve görevlerinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

AGC BAŞKANI COŞKUN: "BASIN YASASINA GÜNCELLEME ŞART"

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun da, "Bizi bir araya getiren Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'e en başta teşekkür ediyorum. 10 Ocak Gazetecilerin hak arayış günüdür. Bizim kapsayıcı ve koruyucu bir yasaya ihtiyacımız var. İnternet gazeteciliğinin haklarının teslim edilmesini istiyoruz. Gün geçtikçe çoğalan bir sayıdayız. İnternet gazetecilerimiz basın kartını hak ediyor. Şu an bunu engelleyen bir yasamız var. Güncellenmesi gerekiyor. Temenni ediyoruz ki buna bir güncelleme sağlayabiliriz. Bizim mücadelemiz devam edecek" dedi.

ALGC BAŞKANI KESEN: "TOPLUMUN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti (ALGC) Başkanı Ferit Kesen ise, "Bugün bu güzel etkinlikte bizleri buluşturan değerli Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'e teşekkür ediyorum. Tüm basın emekçilerin gününü kutluyorum. Mesleğimizin daha iyi şartlara ulaşmasını, daha iyi ortamlarda yürütülmesini temenni ediyorum" diye konuştu. Konuşmaların ve kahvaltının ardından günün anlam ve önemine binaen pasta kesildi. Program toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

banner109
banner110
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.