banner113

Alanya belediyesinden kreş ve gündüz bakım evi!

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği Alanya Belediyesi Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kreşi inşaatı hızla yükselmeye devam ediyor. 1 Nisan 2021 tarihinde temeli atılan kreşin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yücel, “Bölgemizin en kapsamlı çocuk kreşi olacak, yılsonu hizmete girecek” dedi.

Alanya belediyesinden kreş ve gündüz bakım evi!
25 Mayıs 2021 Salı 14:23

banner108
banner238

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kentin ve bölgenin sorunlarını doğru analiz ederek, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çözüm odaklı projeler üretiyor. Belediye Başkanı Yücel’in 82 Projesi arasında yer alan ve Oba Mahallesi’nde temelini attığı Alanya Belediyesi Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kreşi Projesi’nin inşaatı hızla devam ediyor. 1 Nisan tarihinde temeli atılan projenin kaba inşaatı yüzde 80 oranında tamamlandı.

“SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN GEREKLERİNİ YERİNE GETİRİYORUZ”

İlgili başkan yardımcıları, birim amirleri ve proje ekibiyle kreş inşaatında incelemelerde bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla eğitim ve sağlık alanında yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bir eğitim yuvası olan Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kreşimizin de kaba inşattı neredeyse bitti. Hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. 16 derslik, oyun salonları, uyku odaları, yemekhanesi, kütüphanesi, sinema salonu olan 200 çocuk kapasiteli tesisimiz kısa sürede hizmete girecek. Bölgemizin en kapsamlı çocuk kreşi olmaya aday bir yapı olacak. Bu yılsonuna kadar projemizi hizmete açmayı hedefliyoruz” dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.