banner113

Alanya çok riskli gurubunda!

banner106

Alanya'da koronavirüs tablosunda düşme yaşanmazken, 20 Mart'tan bu yana Alanya'da vaka sayısı 744 oldu. 29 Mart'ta ise pozitif sonuca ulaşan 87 hasta tespit edildi. 50 hastada ise mutant virüs ortaya çıktı.

Alanya çok riskli gurubunda!
31 Mart 2021 Çarşamba 11:55

banner108
banner238

ÇOK RİSKLİ GUBUNDAYIZ
Alanya İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir, Alanya'da koronavirüs vaka tablosunun son 10 günlük raporunu değerlendirirken, tedbir çağrılarını da yineledi. Aldemir, Antalya'nın diğer ilçeleriyle Alanya'nın vaka oranının aynı düzeyde gittiğini ve artışının sürdüğünü belirtti. Aldemir, "Vaka sayıları arttı. Antalya ve Alanya'da dahil olmak üzere çok yüksek riskli guruba girdik. Bu sonuçla elimizde olan hafta sonu serbestliğimizi de kaybettik" dedi.
HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
Mutant virüslerde de ciddi oranda artış yaşandığına değinen ve bu ilçe için büyük bir risk olduğuna vurgu yapan İlçe Sağlık Müdürü Aldemir, "Vaka sayıları artarken, ilçemizde Güney Afrika ve Brezilya mutasyonlu virüsde de artış yaşanmaya başladı. Bu ilçemiz için büyük bir risk. Tedbiri elden bırakmamız gerekiyor. Korunma noktasında mesafe, maske, hijyen kurallarına uyarken, kalabalıktan da kaçınmamız gerekiyor" 
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.