banner113

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığından açıklama

banner106

Besin zehirlenmesi şüphesi üzerinde durulan konuyla ilgili Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan tarafında yapılan yazılı açıklamada ise 40 kişinin zehirlendiği belirtildi.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığından açıklama
12 Temmuz 2018 Perşembe 14:24

banner108
banner238
Alanya'nın Kestel Mahallesinde bulunan 4 yıldızlı bir otelde tatil yapan yerli turistlerin bazıları dün öğleden sonra fenalaşıp kusma ile mide bulantısı şikayetiyle hastaneye götürüldü. Akşam saatlerine ise otelde kalanların çoğunda aynı şikayet görüldü. Çoğunluğu çocuk olan onlarca kişinin otelin koridorlarına kusmaya başlaması üzerine aileler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Otele gelen yaklaşık 25 ambulans ve kendi imkanlarıyla 23'ü 72 kişiyi Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile çevre hastanelere götürüldü.
Besin zehirlenmesi şüphesi üzerine duruluyor
ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvuran 23'ü çocuk 72 tatilci taburcu edilirken, bazıları bugün de ishal ve bulantı nedeniyle yeniden hastaneye getirildi. Zehirlenme belirtilerinin çocuklarda daha yoğun olduğu, yetişkinlerde ise mide bulantısı ve kusma şeklinde şikayetler görüldüğü belirtildi. Besin zehirlenmesi şüphesi üzerinde durulan konuyla ilgili inceleme sürüyor.
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığından açıklama
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı da, "İlçemiz Kestel Mahallesi'nde bulunan bir otelde konaklayan kişilerden bazılarının otelde yedikleri akşam yemeğinden sonra kusma ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Otelde yedikleri yemekten dolayı 40 kişinin rahatsızlandığı tespit edilmiş ve mağdurların tedavi ve muayeneleri yapılmış olup; olayla ilgili başlatılan soruşturma devam etmektedir" açıklamasını yaptı.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.