banner113

ALANYA'DA AİLE HEKİMLERİ HIV-AIDS BULAŞICI HASTALIKLAR KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ

banner106

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Haluk Erdoğan,  ilçede görev yapan Aile Hekimlerine yönelik “HIV/AIDS (bulaşıcı hastalıklar ) ”konulu eğitim programı düzenlendi.  

ALANYA'DA AİLE HEKİMLERİ HIV-AIDS BULAŞICI HASTALIKLAR KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ
01 Aralık 2022 Perşembe 10:08

banner108
banner238


Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Birimi koordinatörlüğünde Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye’de HIV/AIDS (İnsan bağışıklık yetmezliği virüsü/Edinilmiş bağışıklık yetmezliği sendromu) çalışmalarına yol haritası oluşturmak ve HIV/AIDS yayılımı için risk oluşturan faktörlerle mücadelede etmek amacıyla  Aile hekimlerine yönelik bir eğitim programı düzenledi.

Aile Hekimliği hizmetlerini aksatmamak üzere gruplar halinde düzenlenen eğitimde Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Haluk Erdoğan katılımcılara bulaşıcı hastalıkların seyri, teşhisi, korunma yolları, yeni tedavi yolları, bulaş yolları ve hastalıkların yaşadığı zorluklar hakkında bilgi verdi.


BİZLERE SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN TAKİBE ALABİLİRSİNİZ. TIKLA VE TAKİP ET

FACEBOOK
 

TWİTTER

TELEGRAM

INSTAGRAM

YOUTUBE

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.