banner113

Alanya'da gebe bilgilendirme sınıfı

banner106

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde anne adaylarına yönelik gebe bilgilendirme sınıfı hizmete girdi. 

Alanya'da gebe bilgilendirme sınıfı
16 Mayıs 2018 Çarşamba 17:49

banner108
banner238
Gebe bilgilendirme sınıfıyla birlikte anne adaylarının doğum öncesi ve sonrasında bebek bakımı ile kişisel bakım konularında bilgi sahibi olmaları amaçlanmaktadır. Gebe Bilgilendirme Sınıfı Sorumlu Ebesi Ayşe Başar Akdoğan tarafından verilen bu eğitimler yıl boyunca devam edecektir. Sınıfın  ilk ziyaretçileri ise Hastane Başhekimi Prof. Dr. Bülent Adİl Taşbaş ve hastane yönetimi oldu. 
ANNE ADAYLARI
Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş ve hastane yönetimi anne  adaylarıyla birlikte dersi dinleyerek onlarla fikir alışverişinde bulundu. Başhekim Prof. Dr. Bülent Adİl Taşbaş; “Anne adaylarımızın gebelik süresince ve doğum sonrasında endişelerinin azaltılması, sağlıklı ve mutlu bir gebelik donemi geçirmesi için bu tür eğitimler önemli yer arz etmektedir. Bizler sağlıklı ve güvenli doğum yapmalarına yönelik, aile planlaması ve bebek bakımı konularında uzman ekibimizle birlikte daima annelerimizin yanındayız. Eğitime katılmak isteyen anne adaylarımız hastanemizin doğum salonuna gelerek başvuruda  bulunabilirler.”dedi.  
ÜCRETSİZ EĞİTİM
Gebe Bilgilendirme Sınıfı Sorumlu Ebesi  Ayşe Başar Akdoğan ise ücretsiz verilen bu eğitime  tüm anne adaylarını davet ederek gebeliğin oluşumundan doğuma, lohusalık döneminden  anne sütünün önemine kadar birçok bilgiyi sizlerle  paylaşmaya hazırız dedi.


 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.