banner113

Alanya'da Kaymakam ve Başkan sahada!

banner106

İçişleri Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda 81 il genelinde Covid- 19 tedbirleri kapsamında denetimler başladı. Denetimlerde tüm kamu kurumlarından personeller görev alıyor.

Alanya'da Kaymakam ve Başkan sahada!
06 Ağustos 2020 Perşembe 14:32

banner108
banner238
Denetimlerde iş yerleri sahiplerine temizlikmaske ve mesafe kurallarının yanı sıra, her bir faaliyet alanı/iş kolu için alınması gereken önlemler birebir anlatılıyor. Kurallara uymayan esnaflara ise gerekli uyarılar yapılıyor.

Alanya'da gerçekleşen denetimlere Kaymakam Dr Fatih Ürkmezer, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de katıldı. Denetim ekiplerinde emniyet ve jandarmadan güvenlik güçleri de yer alıyor.
Denetimler pazar yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, camiler, lokanta, restoran, kafe, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, çay bahçesi, internet kafe,salon ve elektronik oyun yerleri, berber, kuaför, güzellik merkezi, alışveriş merkezleri, park, piknik alanlarının olduğu yerlerde gerçekleştiriliyor.

Kaymakam Ürkmezer "Vatandaşlarımızın yoğun olduğu yerlerde Covid-19 denetimi yapılıyor. Bu denetimlerde önceliğimiz rehberlik. İş yerleri ve vatandaşlarımıza uyulması gereken kurallar personel tarafından anlatılıyor. Tedbirlerin alınıp alınmadığı, kurallara uyulup uyulmadığına özellikle dikkat ediyoruz. Pandemi süreci devam ediyor. Bu nedenle tedbiri elden bırakmamak lazım. Bilindiği gibi en küçük rahatlamada hemen vaka sayılarının arttığını görüyoruz.
Tüm şehirde tüm birimlerce yapılan denetim gün boyu sürecektir" dedi.

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.