banner113

ALANYA DA KURBAN BAYRAMI HAZIRLIĞI 

banner106

2022 yılı Alanya Kurban Komisyonu toplantısı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında gerçekleştirildi

ALANYA DA KURBAN BAYRAMI HAZIRLIĞI 
05 Temmuz 2022 Salı 14:31

banner108
banner238

Alanya Kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Ürkmezer başkanlığında Kaymakam Refiki Ramazan Kıyak, İlçe Jandarma Komutanı Yrb. Engin Burak Mindivanlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar, Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı ve Alanya Belediyesi Çevre Kontrol ve Koruma Müdürü Sevda Çapa katıldı. 
Toplantıda Kaymakam Ürkmezer ve komisyon üyeleri arasında 2022 yılı Kurban Bayramı'nda kurban kesim yerlerine ilişkin prosedür ve kurallar ile bu yerlerin denetimleri, kurban alım, satımı, kurban kesiminden sonra çevre temizliği ve dikkat edilecek hususlar ile bu süreçte kurumlar arasında yapılacak koordineli çalışmalarla ilgili konularda değerlendirmeler yapılarak kararlaştırıldı.
Toplantıda konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer ‘’ Vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmeleri için Kaymakamlığımız ve tüm kurumlar olarak gerekli tedbirleri aldık. Vatandaşlarımızdan ricamız ise herhangi bir tehlike ve kazaya mahal vermeden kurban kesimlerinde dikkatli olmaları ve kurban sonrası çevre temizliğine dikkat etmeleridir ‘’ dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.