banner113

Alanya'da müslüman oldu, ardından ise...!

banner106

Müslüman olan İsveçli Fredrik Haakan Bengtsson Alanya'da sünnet oldu

Alanya'da müslüman oldu, ardından ise...!
28 Haziran 2017 Çarşamba 13:02

banner108
Alanya'da yine bildik manzaralar!
İlgili Galeriye Git
banner238

Alanya’da yerleşik yaşayan İsveç vatandaşı Fredrik Haakan Bengtsson (34), Antalya Kamu Hastaneler Birliği’ne bağlı ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sünnet oldu. Bengtsson, müslüman olduktan sonra sünnet olmak istedi. Araştırmalarından sonra ALKÜ Alanya EAH’si Üroloji Uzm. Dr. Murat Topçuoğlu ile iletişime geçen İsveçli Bengtsson, başarılı bir şekilde sünnet edilerek, aynı gün taburcu edilip evine gönderildi. 
TEŞEKKÜR ETTİ
Fredrık Haakan Bengtsson, geçirdiği başarılı operasyon sonrası kendisini sünnet eden doktoru Uzm. Dr. Murat Topçuoğlu ve Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan’ı ziyaret ederek kendilerine teşekkür etti. ALKÜ Alanya EAH Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan ise; “İsveçli Fredrik Haakan Bengtsson, müslüman olmaya karar verdikten sonra sünnet olmak için çeşitli araştırmalar yapmış ve sonrasında hastanemizi tercih etmiştir. Üroloji doktorumuz Uzm. Dr. Murat Topçuoğlu tarafından başarılı bir sünnet gerçekleştirilmiştir. Doktorumuza, tüm ekibe ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.  

ALANYA VE TÜRKİYE'YE ÇOK SEVİYORUM
İsveçli Fredrik Haakan Bengtsson; “Türkiye’yi ve Alanya’yı çok seviyorum. Sünnet olmadan önce tedirginliklerim vardı. Ama hiçbir şey korktuğum gibi olmadı. Gerek doktorum, gerekse hastane yönetimi benimle bire bir ilgilendi. Her şey çok iyiydi. Tekrardan çok teşekkür ederim.” dedi.

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.