banner113

ALANYA'DA ZABITALAR ANİ BASKINLARLA DENETİM YAPIYOR

banner106

Alanya'da, Ramazan fırsatçılarına yönelik geniş güvenlik önlemleri alan Alanya Belediyesi, zabıta birimliyle halk sağlığını korumak ve güvenli alışveriş çerçevesinde gün boyu ani baskınlarla denetim yapıyor.

ALANYA'DA ZABITALAR ANİ BASKINLARLA DENETİM YAPIYOR
20 Nisan 2022 Çarşamba 12:42

banner108
banner238

Alanya'da vatandaşların güvenli bir şekilde Ramazan alışverişlerini yapmaları için Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ani baskınlarla fırın, market ve diğer gıda işletmelerini denetliyor. Gıda satışı yapılan iş yerlerinde fiyat, gramaj ve son kullanma tarihli ürünler gibi denetimleri yapan zabıta ekipleri tüm ürünleri tek tek inceliyor. Fırınlarda ekmeklerin gramajını hesaplayarak üretim alanlarının hijyen kontrolünü yapan zabıta ekipleri Esnaf Odası tarafından belirlenen ekmek ve pide fiyatlarına göre yapılan satışları da kontrol ediyor. 

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Naci Uzunsal "Ramazan dolayısıyla bu denetlemelerimizi sürekli yapmaktayız. Alanyamızda bulunan fırınlarda yapmış olduğumuz denetlemelerde de hijyen konusuna baktık. Yine ayrıca Esnaf odasından alınmış olan fiyat listesi doğrultusunda yaptığımız denetlemede de her hangi bir sorunla karşılaşmadık. Denetlemiş olduğumuz fırınlarda hijyen konusunda çok titizlerdi. Ekmek ve pide gramajları tamdı. Eksik gramajla karşılaşılmamıştır" dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.