banner113

Alanya'daki kantinlere yoğun denetim!

banner106

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak, Alanya genelindeki okul kantinlerine hijyen ve güvenlik denetimlerini sürdürüyor.

Alanya'daki kantinlere yoğun denetim!
25 Aralık 2019 Çarşamba 13:46

banner108
banner238
Öğrencilerin sağlıklı beslenmesi, temiz beslenme alışkanlıklarının kazandırılması için Okul Sağlığı Bilim Kurulu’nun aldığı kararların uygulanırlığını ve uygunluğu Alanya Belediyesi Zabıta Birimi tarafından denetlendi. Çalışmalar kapsamında Alanya genelindeki 105 okul kantininde denetim gerçekleştirildi. Bu kontrollerde öğrencilerin sağlığına zarar verebilecek gıda satışı yaptığı belirlenen ve hijyen esaslarına uymayan kantin işletmelerine idari yaptırım düzenlendi.
“ÇALIŞMALAR ARTARAK DEVAM EDECEK”

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Akın, “Sağlık problemlerinin arttığı, doğru besin seçiminin önemli hale geldiği günümüz koşullarında yeterli ve dengeli beslenmeyi sağlayacak ürünlerin satışının yapılması için kantin işletmelerine denetimler artarak devam edecek. Bu konuda ısrarcı olacağız, önceliğimiz öğrencilerin sağlığı, onlar bizim geleceğimiz” dedi.
“BAŞKAN YÜCEL HER ZAMAN DESTEKÇİMİZ”
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ise, “Alanya Belediyemizin denetimler konusunda çok hassas davranıyor. Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’in eğitim camiasına ve öğrencilerimize gösterdiği ilgi alaka son derece yüksektir. Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel olmak üzere tüm belediye personelimize destek ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.