banner113

ALANYA MİLLİ EMLAK, ESKİ HASTANEYİ YIKMAK İÇİN GÜN SAYIYOR!

banner106

İlçede yıllarca hizmet veren Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin açılmasıyla kaderine terk edilen eski Alanya Devlet Hastanesi binası Milli Emlak Müdürlüğüne devreldi.

ALANYA MİLLİ EMLAK, ESKİ HASTANEYİ YIKMAK İÇİN GÜN SAYIYOR!
23 Eylül 2022 Cuma 10:09

banner108
banner238

TADİLAT YAPILAMAZ RAPORU
Eski Devlet Hastanesi'nin yıkımının onaylanmasının ardından, yerine ne yapılacağı konusu merak uyandırdı. Sağlık alanı olarak tahsisi yapılan bölgenin, farklı nitelikte değerlendireceği yönündeki iddialar ise tartışma konusu olmuştu. ALKÜ Başhekimi Oğuz Karahan Manşet Alanya'dan Hüseyin Kalaycı'nın sorularını yanıtladı. Yeniden tadilat yapılamaz raporunun verilmesinin ardından Milli Emlak Müdürlüğüne devredildi. Yıkımı bekliyoruz. Yıkımdan sonra ise hastane veya sağlık merkezi olması talepleri var. Bununla ilgili İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir ile görüşme halindeyiz. Binada komple boşaltım sağlandı. Maalesef eski hastanemizden çok şikayetler alıyoruz. Temennimiz biranevvel yıkılmasıdır" dedi. 
HANGİ BİRİMLER OLACAK
AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ise "Yıkım aşaması tamamlandıktan sonra Alanya’ya hizmet verecek güzel bir sağlık merkezi inşa edilecektir. Yapılacak yeni sağlık merkezinin içeriğinde hangi birimlerin olacağıyla ilgili süreç önümüzde ki günlerde belli olacak. Sağlık Bakanlığımızın bu konuda çalışmaları devam etmekte. Milli Emlak Müdürlüğü ile görüşme halindeyiz. En kısa sürede yıkımı gerçekleşecek. AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak da bu süreci yakinen takibini sürdürmekteyiz" dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.