banner113

Alanya'nın dört bir yanına sıfır atık konteynerleri!

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışıyla çalışmalarına aralıksız devam eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, geri dönüşüm hizmetlerine hızla devam ediyor.

Alanya'nın dört bir yanına sıfır atık konteynerleri!
08 Aralık 2021 Çarşamba 11:47

banner108
banner238

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bir yandan temiz çevre için çalışırken bir yandan da temiz gelecek için sıfır atık projelerini geliştirmeye ve uygulamaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl sonu Sıfır Atık Uyum Projesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan alınan 2 Milyon TL’lik hibe ödülü yine geri dönüşüme aktarılıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 2 Milyon TL’lik yatırım planları çerçevesinde Alanya’nın dört bir yanına sıfır atık konteynerleri dağıtılıyor.
DEMİR: "GERİ DÖNÜŞÜM YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ"
Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, yapılan çalışmalarla Alanya’nın ulusal çapta takdir gördüğünü vurgulayarak şunları söyledi; “Üretken Belediyecilik anlayışımızla Alanya Belediyesi olarak geri dönüşüm yatırımlarımıza devam ediyoruz. 2021 yılı içerisinde geri dönüşüme ayırdığımız 2 Milyon TL’lik yatırımlarımızdan Cikcilli ve Çıplaklı Mahallemize bugün itibariyle geri dönüşüm konteynerleri dağıtmaya başladık. Bölgemize ve Alanya’mıza hayırlı olsun.” dedi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.