banner113

Alanya sokakları gül kokuyor!

banner106

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma kısıtlamasında da çalışmalarına devam ediyor. Merkez ve kırsal mahallelerdeki temizlik çalışmaları aralıksız sürüyor.

Alanya sokakları gül kokuyor!
21 Aralık 2020 Pazartesi 08:40

banner108
banner238


Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çalışmalarına kesintisiz devam ediyor. Şehrin her noktasında 7 gün 24 saat mesai gözetmeksizin çalışan ekipler, “Daha temiz bir Alanya” vizyonu ile çalışıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonları için alınan sokağa çıkma kısıtlamasında da mesailerine devam eden ekipler, hem sokak temizliklerini hem de dezenfeksiyon görevlerini aksatmadan sürdürüyor.

ALANYA SOKAKLARI GÜL KOKUYOR
Ekipler, hafta sonları Alanya merkez otogar bölgesinden başlayarak Sugözü, Oba, Tosmur güzergahlarında ara sokaklar dahil olmak üzere mikronsis aracıyla gül kokulu dezenfekte işlemi yapıyor.

“TÜM SOKAKLAR DEZENFEKTE EDİLECEK”
Çalışmalara ilişkin bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Yapmış olduğumuz dezenfekte işlemleri insan sağlığı için önlem niteliğindedir. Sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde sokakları dezenfekte işlemleri bir program dahilinde ve insan sağlığı etkilenmeden yapılmaya devam edecektir. Dezenfeksiyon işlemlerimizin her ne kadar insan sağlığına zararı bulunmasa da vatandaşımıza ve trafik akışına rahatsızlık vermemek adına hafta sonları devam ediyoruz” dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.